• Hulshorst eindigt de competitie in de 4e klasse met een keurige 2-0 overwinning. Echter deze overwinning was niet genoeg om degradatie te voorkomen daar men afhankelijk was van wat de uitslagen op de andere velden waren. Deze waren dusdanig dat Hulshorst en ook de tegenstander van vanmiddag Veluwse Boys degraderen. De overwinning was knap daar de Veluwse Boys nog geen punt had verspeeld in de 3e periode en Hulshorst hen de eerste nederlaag toebracht in deze periode.

    Over de wedstrijd kan ik kort zijn. Beide ploegen begonnen gespannen aan de wedstrijd, er moest gewonnen worden om nog een kleine kans te behouden voor klasse behoud. In de eerste minuut belandde een inzet van de Veluwse Boys al pardoes op de lat en kwam Hulshorst met de schrik vrij. Na deze kans was het Hulshorst die in deze beginfase 2 uitgelezen kansen kreeg om de score te openen. Deze kansen waren in de 6e en de 8e minuut niet besteed aan Ruben van Loo en Krijn Eckhardt. Deze laatste speler was bezig met zijn laatste wedstrijd voor het standaard team van Hulshorst. Krijn, die vele doelpunten voor Hulshorst gescoord heeft, wilde heel graag in zijn laatste wedstrijd ook scoren maar dat was hem deze middag helaas niet gegund. Met de stand waar mee werd begonnen brak ook de rust aan.

    De standen op de andere velden sijpelden door in Hulshorst en die waren dusdanig ongunstig zodat beide ploegen ook bij evt. winst het niet zouden redden. Het spel in deze 2e helft werd er ook niet beter op. Het venijn zat deze middag in de staart van de wedstrijd. In de 82e en 86e minuut waren het respectievelijk Xander Vis en Timothy de Haan die scoorden en zo bleven de 3 punten toch in Hulshorst.

    Hulshorst eindigt deze competitie met 38 punten op de 7e plaats en degradeert door de nieuwe bizarre degradatieregeling. Van de 12 ploegen in deze competitie degraderen er 6 en blijven er 6 in. En Hulshorst heeft de “eer” om precies aan de verkeerd kant te staan van de lijn. In elke ander 4e klasse zouden ze met 38 punten bij de eerste 5 staan in 2 klassen zelfs bij de eerste 3 en dus zeker veilig zijn.  Het is eigenlijk te bizar voor woorden dat je degradeert met zoveel punten!! Hulshorst zal zich weer moeten herpakken en zien zo spoedig mogelijk weer terug te keren in de vierde klasse. Dit zal volgend jaar dan moeten gebeuren zonder, zoals al eerder gezegd, Krijn Eckhardt. Ook Ruben Bets en Dinand Hofman hebben aangegeven te stoppen. Deze spelers en verzorgster Simone Harmsen werden dan ook na afloop bedankt door de voorzitter voor hun bewezen diensten van de afgelopen jaren.