• Helaas is het huidige seizoen niet geworden waar we op hadden gehoopt. Door de Corona was het onmogelijk om wedstrijden te spelen en het trainen was op gegegeven moment zelfs niet meer mogelijk. Gelukkig kunnen we nu weer aan de slag en zijn we weer volop in training en worden er op de zaterdagen onderlinge wedstrijden georganiseerd. Dit word vol overgave dan ook door iedereen gedaan. Maar gelukkig is er weer licht aan de horizon en kunnen we vooruit kijken naar het nieuwe seizoen. We zitten vol met nieuwe plannen en ideeën en hiervoor worden nu al vele gesprekken gevoerd. De nieuwe plannen en ideeën worden enthousiast door de huidige trainers, leiders ontvangen. Wat deze nieuwe plannen zijn, zal de komende tijd steeds meer naar buiten komen en via de diverse media worden gedeeld met iedereen. Maar in het kort komt het er hier op neer, dat we iedereen dezelfde kansen willen bieden en alle onze jeugdleden de kansen willen bieden die ze verdienen. Ieder lid heeft recht op aandacht en de kans om beter te worden. Hoe we dit gaan doen en met welke mensen, dat zal de komende tijd worden bekendgemaakt. Maar voor nu is een ieder die kennis willen maken met voetballen en onze verenging van harte welkom en kunnen zich aanmelden door een bericht te sturen naar: jeugdzaken@vvhulshorst.nl. Wees welkom bij onze prachtige vereniging waar prestatie en plezier hand in hand kunnen gaan.