• En weer kon Hulshorst de broodnodige punt[en] niet bijschrijven, nu was het sc Rouveen dat veel te sterk was voor Hulshorst.

  In Rouveen kreeg Hulshorst al een forse nederlaag te slikken [6-0] nu was de nederlaag ook weer fors [2-5]. 

  Gelijk vanaf de aftrap was het al duidelijk, Rouveen was de veel betere voetballende ploeg en Hulshorst moest het hebben van sporadische uitvallen. Nadat Hulshorst in de 25e min. op een 0-1 en in de 29e min. op een 0 - 2 achterstand werd gezet scoorde Hulshorst in de 36e min. uit één van de uitvallen uit het niets de aansluitingstreffer. Het was Brandon Akolade die een goede voorzet van Krijn Eckhardt keurig afrondde.

  Direct vanaf de aftrap voor de 2e helft  was het Hulshorst wat een strafschop mocht gaan nemen. Danny Zwep, die zijn eerste officiële debuut maakte voor Hulshorst werd onder uitgelopen in de 16 en scheidsrechter Hogerweide kon niets ander doen dan de bal op de stip leggen. Ruben van Loo schoot van de elf meter onberispelijk de gelijkmaker binnen, 2-2.

  Zou er dan toch een stuntje in de lucht hangen?
  Nee hoor , Sc Rouveen pakte het spel weer op van de eerste helft en drukte Hulshorst met de rug tegen de muur. Het was niet de vraag of ze gingen scoren maar meer wanneer? Toch was het Hulshorst dat dicht bij de 3e treffer was. In de 56e min. trof Hulshorst in 1 aanval 2x de lat. Eerst was het Danny Zwep die zijn “voorzet” op de lat zag belanden en terugvallende bal kwam voor de voeten van Krijn Eckhardt en ook zijn inzet eindigde op de lat. Dit was tevens het laatste wapenfeit van Hulshorst het was nu Rouveen wat de klok sloeg.
  Via doelpunten in de 63e,74e [discutabele strafschop] en in de 90e min. liep Rouveen uit naar een ruime overwinning [2-5]. Noemenswaardig nog is dat de jeugdspelers Tony Evers en Dior Osmani in de slotfase hun opwachting mochten maken, dit geeft ook aan dat er wederom veel vaste waarden van Hulshorst niet aanwezig waren. 

  Vandaag heeft Hulshorst er weer hard voor gevochten net als vorige week uit bij BAS maar ook nu staan ze met lege handen.
  Maar er moet ook gezegd worden dat, ook mede gezien de vele afwezigen, Hulshorst vandaag gewoonweg kwaliteit te kort kwam.

  Door de andere uitslagen in deze klasse is Hulshorst nu ook de directe aansluiting met de staartploegen kwijt en zal het nu snel punten moeten gaan pakken voor dat het al helemaal te laat is.

  Volgende week mogen ze dat gaan proberen in een uitwedstrijd in Zwolle tegen HTC