• Het mooie voetbalseizoen 23/24 ligt inmiddels achter ons. Dat betekent ook dat wij alweer geruime tijd bezig zijn met de voorlopige indelingen voor het seizoen 24/25

  Hoe komen deze indelingen ook alweer tot stand:  

  1) We kijken naar de leeftijden van spelers en speelsters, want de KNVB heeft hier regels voor waaraan wij ons dienen te houden. 

  2) Vervolgens kijken we naar de aantallen in de leeftijdscategorie. Dus hoeveel spelers en speelsters hebben we binnen een bepaalde leeftijd. 

  3) Als de bovenste 2 voorwaarden voldoende zijn, dan kunnen we ook gaan kijken naar de individuele spelers en speelsters. Zit iemand op zijn/haar eigen niveau en kunnen we deze dan eventueel een categorie hoger of lager doen of zijn er persoonlijke voorkeuren waar wij in mee kunnen denken. 

  Begin van het jaar zijn de eerste grove schetsen gemaakt en vervolgens ook voorgelegd aan onze jeugdtrainers.

  De afgelopen weken is hier de laatste hand aan gelegd en zijn de laatste mutaties verwerkt.

  Wel willen we benadrukken, dat dit een voorlopige indeling betreft:

  We hebben bij de teams nu alleen de spelers weergegeven en hopen hiermee duidelijkheid te kunnen geven aan iedere individuele speler. 

  Tot slot willen we eenieder vragen om te kijken of uw zoon/dochter wel op de lijst staat. Ondanks alle zorgvuldigheid die we in acht hebben genomen, kan er uiteraard iemand vergeten zijn. Dit horen we dan graag. 

  Namens de jeugdafdeling, 

  Wouter Vermeulen

  jeugdzaken@vvhulshorst.nl