• Vanaf de winterstop zijn we al begonnen met de voorlopige indelingen voor het seizoen 2022/2023. En nu zijn we zover, dat we de voorlopige indelingen binnenkort op de site kunnen zetten. We hebben de indelingen gemaakt volgens de onderstaande criteria:

  1) Leeftijd

  De KNVB hanteert een leeftijdsgrens binnen de verschillende categorie├źn. Dit betekent, dat wij hieraan gebonden zijn en dus als eerste selecteren op leeftijd. Hier ontkomen we niet aan en dit geld voor alle verenigingen die verbonden zijn aan de KNVB.

  2) Aantallen

  Een team heeft uiteraard een minimaal aantal spelers nodig om te kunnen voetballen. Dus hier zijn wij ook aan verbonden, zodat we al onze jeugdspelers kunnen laten voetballen.

  3) Individuele gevallen

  Als het zowel met de leeftijden en aantallen goed zit, dan kunnen we ook kijken naar de individuele gevallen. Dat kan dus betekenen, dat het voor een speler/speelster goed is om een niveau hoger/lager te laten voetballen. Een team mag maximaal 3 dispensatiespelers hebben, dus dat geeft tot een bepaalde hoogte wat ruimte. Maar dit zal niet bij iedereen kunnen lukken.

  Volgende week willen we de VOORLOPIGE indellingen bekend maken. Het is ten allen tijden voorlopig, omdat er ook nog in de voorbereiding nog verschuivingen kunnen plaats vinden. Dit kan om verschillende redenen plaats vinden, maar zal altijd in overleg zijn met het belang van het kind voorop.

  Mochten er straks nog vragen/opmerkingen zijn, dan horen we het uiteraard graag.

  Met vriendelijke sportgroeten,

  Gerrit Zoet

  Hoofd Jeugdzaken