• In memoriam Tijmen Zoet

  Op zondag 12 april bereikte ons het bericht dat Tijmen Zoet is overleden in de leeftijd van 53 jaar. Tijmen is de vader van onze jeugdleden Dianne en Remco Zoet. Tijmen was zelf donateur van onze vereniging, nadat hij heel veel jaren lid is geweest en heel veel jaren vrijwilliger.

  Daar vader Henk Zoet bij VV Hulshorst voetbalde, werd Tijmen, net als zijn broers Gerrit en Wilco lid van onze vereniging. Jarenlang heeft hij in de jeugdteams en de lagere senioren gevoetbald. Daarna heeft hij veel vrijwilligerswerk gedaan, in de vorm van jeugdleider, trainer van jeugdteams en als scheidsrechter. 

  Op een gegeven moment verhuisde Tijmen naar Nunspeet en werd het werk bij VV Hulshorst wat minder, Tijmen werd onder andere vrijwilliger bij het Rode kruis te Nunspeet. Mocht onze vereniging een beroep doen op de diensten van het Rode Kruis, dan was Tijmen altijd van de partij. Hij kon dan enorm genieten van een dag bij VV Hulshorst, en haalde graag herinneringen op met oude strijdmakkers en dorpsgenoten. Want zo was Tijmen, een gezellig persoon, die altijd graag een praatje maakte. 

  De laatste jaren kwam hij nog geregeld even kijken bij Dianne en Remco en had het erg naar de zin.

  Al weer een jaar of 5 geleden hoorden we dat Tijmen getroffen was door een ernstige ziekte, vele behandelingen heeft hij ondergaan. Desondanks ging hij niet bij de pakken neerzitten, kwam nog graag op ons sportpark, en vertelde open over zijn ziekte. Hij stelde het zeer op prijs als je een bezoekje bracht.

  We hoorden de laatste maanden dat het steeds moeilijker ging, als we de kinderen of echtgenote Deritha of een ander familielid spraken, tot we het bericht ontvingen van zijn overlijden.

  We wensen zijn vrouw Deritha en de kinderen en vader Henk Zoet en alle verdere familie veel sterke toe in de komende tijd. Het gemis zal groot zijn. 

  Omdat in verband met het Corona virus persoonlijk bezoek niet mogelijk is, is het misschien goed om een kaartje te sturen als blijk van medeleven.  

  Het adres is Vlierweg 42, 8072 EX Nunspeet