• Het 0-0 gelijkspel tegen ‘t Harde mag in de ogen van Hulshorst gezien zeer verdienstelijk worden genoemd omdat Hulshorst een uur lang met 10 man moest spelen. Marcel ten Have werd in de 32e min. met een rode kaart van het veld gestuurd. Dit nadat hij als laatste verdediger heel ongelukkig in botsing kwam met de spits van ’t Harde. Scheidsrechter van der Heijden zag hier een rode kaart in, daar hij het een doorgebroken speler vond en deze werd onreglementair gestopt was zijn uitleg.
    Hulshorst en ’t Harde stopten voor deze rode kaart al heel veel energie in de wedstrijd maar de mannen van Hulshorst moesten met 10 man er nu nog een schepje boven op doen en dat deden ze met verve. In de 2e helft gaf het team van Hulshorst geen krimp en gaf eigenlijk geen kans weg. De mooiste kans in de wedstrijd was in de 51e min. te noteren en deze was voor Hulshorst. De op links doorgebroken Timothy de Haan legde de bal perfect voor op Martijn Pater en deze laatste speler kon de bal bij wijze van spreken over de lijn lopen maar zijn inzet verdween in de handen van de keeper. De al juichende handen van alle Hulshorsters konden weer naar beneden. Zo bleef de beginstand ook als eindstand op het bord staan. Maar gezien het verloop van de wedstrijd stapte Hulshorst als morele winnaar van het veld en kregen de mannen van trainer William van den Hul de complimenten voor hun spel en inzet.
    Volgende week mag Hulshorst proberen de 3 punten uit Wapenveld mee te nemen daar er dan om 14.30 aangetreden dient te worden tegen de plaatselijke WZC.