• Helaas hebben de maatregelen van twee weken geleden niet het gewenste effect gehad, het gaat niet goed met de ontwikkelingen rondom het coronavirus.

Dit betekent concreet dat bij ons spelers vanaf 18 jaar en onze seniorenteams vanaf woensdag 14 oktober 2020 niet meer trainen en geen wedstrijden meer spelen.

Voor de jeugdteams is spelen in competitieverband niet meer toegestaan. Voor vragen die betrekking hebben op onze jeugdteams kan er contact worden opgenomen met jeugdzaken@vvhulshorst.nl.
    Vergaderingen en bijeenkomsten van meer dan 4 personen zijn voorlopig niet toegestaan, ons advies is om deze digitaal te voeren.

We zetten de gevolgen van de laatste maatregelen op een rijtje:

• Voor personen van 18 jaar en ouder (o.a. onze seniorenteams) ligt het voetbal voorlopig stil.
    • Geen trainingen en geen wedstrijden.
    • Wel sportactiviteiten in teamverband voor personen tot en met 17 jaar; daarin verandert niets maar de competitie ligt stil.
    • De trainingen voor de teams met spelers tot en met 17 jaar gaan dus ook (onder de geldende voorwaarden) gewoon door.
    • De kleedkamers en douches gaan op slot en worden tot nader bericht niet meer gebruikt.
    • De kantine was al gesloten en blijft tot nader bericht gesloten.
    • Als de jeugd traint of speelt, is bezoek van ouders of anderen niet toegestaan.