• Maandagavond 11 mei zijn de contracten met de nieuwe stafleden getekend.

  Zoals reeds eerder aangekondigd is William van den Hul met ingang van het seizoen 2020-2021 onze nieuwe hoofdtrainer.
  William is 38 jaar en heeft als voetballer ervaring opgedaan bij Owios, Nunspeet en DVS. Daarnaast is hij altijd actief geweest als jeugdtrainer, assistent trainer bij Owios en trainer van Owios 023. 
  Gisteravond heeft hij zijn eerste contract als hoofdtrainer met VV Hulshorst ondertekend, wij wensen hem veel succes en vertrouwen op een prettige samenwerking.

  We zijn ook erg blij dat we een keeperstrainer hebben kunnen aanstellen in de persoon van Martijn Dekker uit Biddinghuizen. Martijn is ook een persoon met een grote dosis voetbalervaring en hij is o.a. keeperstrainer geweest bij Nunspeet 2. We heten Martijn ook van harte welkom en ook hem wensen wij veel succes en plezier bij onze club.

  Omdat Wim van Hilst heeft aangegeven te stoppen zijn we ook op zoek gegaan naar een nieuwe verzorger. Uit ervaring weten we dat dit geen eenvoudige zoektocht is en we zijn dan ook erg blij dat we iemand hebben mogen aanstellen.
  Simone Harmsen is bijna 27 jaar en heeft tot haar 16e ook gevoetbald maar moest helaas stoppen door een vervelende knieblessure. Ze besloot om wel actief te blijven binnen de voetbal en is inmiddels 8 jaar verzorger geweest bij o.a. Hatto Heim en Rood Wit, in het dagelijks leven is ze werkzaam als doktersassistente. We heten haar van harte welkom en zijn blij met deze uitbreiding van de staf.

  Daarnaast heeft Gerrit Zoet, trainer van het 2e elftal bijgetekend. Gerrit is een waardevolle kracht binnen onze vereniging die altijd bereid is zijn steentje bij te dragen waar nodig. Met ingang van het nieuwe seizoen zal hij tevens Robbie gaan ondersteunen als technisch jeugdcoördinator. We zijn blij dat hij blijft!

  Als laatste zijn wij verheugd dat twee oud-spelers zich bij de staf voegen en zo behouden blijven voor de selectie.
  Vanwege een slepende blessure kan Melle van der Salm niet meer voetballen en zal hij volgend jaar betrokken blijven bij de selectie als leider. 
  Ruben Bets hangt na een hervatting van 1,5 jaar toch zijn schoenen aan de wilgen maar hij zal William gaan ondersteunen als assistent trainer.

  Melle en Ruben, we zijn blij dat jullie blijven en ook bereid zijn een taak op jullie te nemen! Veel succes en plezier!