• Heerlijk de winter door!!!

Leden en ouders van jeugdleden,

We hebben weer een superactie samen met Keurslager Van de Weg, 3 rookworsten voor 7 euro!
    Het is de bedoeling dat jullie zoveel mogelijk rookworsten gaan verkopen.

Al jarenlang is deze actie een succes en is het een mooie financiële bijdrage voor onze vereniging, die kunnen we zeker na het afgelopen jaar gebruiken. Dus laten we er met z'n allen een succes van maken! Dus ga met de bestellijst langs familie, buren, vrienden, collega’s, Whats-app groepen en social media!

Het formulier kan je hier downloaden, maar deze worden ook uitgedeeld aan onze jeugdleden. Een mail naar info@vvhulshorst.nl mag uiteraard ook.

Bestellingen kunnen ingeleverd worden tot 23 oktober, de rookworsten kunnen afgehaald worden op vrijdag 5 november tussen 15.30 uur en 19.00 uur in de kantine.