• Twee maal per jaar houden wij een actie door het verkopen van rookworsten.

  De lijsten voor de verkoop worden altijd op papier uitgereikt aan de jeugd, ook dit keer geven we ze weer op die manier mee.
  De lijsten worden deze week meegegeven en er is een extra nieuwsbrief verstuurd met de lijst in de bijlage.

  Omdat we dit jaar met alle maatregelen rondom COVID te maken hebben, pakken we het dit jaar iets anders aan. We vragen jullie zoveel mogelijk bij het opnemen van de bestelling te laten betalen, normaal gesproken was dit achteraf. Om de contactmomenten te beperken is ons vriendelijke doch dringende verzoek om de pakketten gelijk bij het afhalen in de kantine af te rekenen, contactloos betalen is mogelijk of neem het contant, gepast mee.
  De worsten kunnen besteld worden t/m 31 oktober en afgehaald worden in de kantine op vrijdag 6 november tussen 15.30 uur en 19.00 uur.
  Noteer deze datum alvast in je agenda, zodat we die dag niet druk zijn met mensen bellen die het vergeten zijn!

  Omdat we nu door de maatregelen weer een aantal weken en misschien wel langer gesloten zijn, kunnen we elke extra euro gebruiken door het mislopen van kantineomzet!
  Daarom doen we ook een dringend beroep op onze senioren!
  Vraag ook jouw vrienden, collega’s, buren of zij die overheerlijke rookworsten van Slagerij Van de Weg willen bestellen.
  Om de kosten hoef je het niet te laten, ze zijn 3 stuks voor 7 euro en ook nog eens vers, dus invriezen is mogelijk voor de winterperiode!

  Laten we er met z’n allen een succes van maken !