• Hulshorst heeft het seizoen in stijl afgesloten door een 4-0 overwinning op Oranje Wit Elst. Oranje Wit had nog een minieme kans om de nacompetitie te bereiken, maar zag deze dus in rook opgaan. Vanaf de aftrap liet Hulshorst blijken vandaag geen cadeautjes uit te willen delen. Hulshorst wilde namelijk als kampioen ongeslagen blijven en dat lukte, een unieke prestatie van de mannen in het rood en wit en dat in het jubileumjaar van de vereniging. 

    Door doelpunten van Timothy de Haan, topscorer van de 5e klasse B, en Niels Meussen, een bijzonder fraaie treffer, was de wedstrijd al voor rust beslist. Na rust pikten Jesper den Herder en Mel Mijdema ook hun doelpuntje mee en bepaalden daarmee de eindstand op 4-0. Als Hulshorst iets zuiniger met de kansen was omgegaan had de overwinning veel hoger uit kunnen vallen, maar in deze 2e helft ontbrak de échte scherpte wat overigens heel begrijpelijk was. 

    Hulshorst, dat vorig jaar door de versterkte degradatie naar de 5e klasse werd verwezen, heeft dus binnen een jaar het verloren terrein heroverd, zonder ook maar 1 wedstrijd te verliezen. Het geeft aan hoe vervelend en misschien ook wel onterecht de degradatie van vorig seizoen was. De ploeg is echter niet bij de pakken neer gaan zitten, ze hebben de rug gerecht en met succes! Volgend jaar gaan ze weer voetballen in de vierde klasse met hopelijk veel clubs uit de regio en de daarbij horende derby’s. 

    De groep blijft bijna in takt, enkel Niels Meussen, die tijdens dit seizoen aansloot vanuit Oostenrijk, gaat zijn voetbalschoenen aan de spreekwoordelijke wilgen hangen. Dit deed hij dus in stijl met een zeer fraaie treffer. Op het veld werd onder het genot van een kleine versnapering nog heerlijk nagepraat over het mooie en unieke seizoen van de mannen van William van den Hul en Jan den Herder. Ondertussen sijpelde het nieuws binnen dat Hulshorst 3 kampioen was geworden in Harderwijk en zo kon er wederom een feestje beginnen in Hulshorst waar eerder op de dag ook al de overige kampioenen van de vereniging werden gehuldigd.