• Na een aantal zeer goed wedstrijden, was het gisteren dan zover. De beslissing zou vandaag vallen of het team kampioen zou worden of niet. Veel te vroeg in de ochtend en met gespannen koppies, stond het team om 7.30 uur klaar om te vertrekken naar Lelystad.

    Daar aangekomen, werden de spelers op posities ingezet en vooral met de opdracht om gewoon lekker te gaan voetballen. Maar het was koud en winderig in Lelystad bij Unicum en de spanning was goed voelbaar in de beentjes. Maar toch wisten ze binnen 10 minuten al met 0-3 voor te staan door 3 doelpunten van Mila. En dat was ook de eindstand van de eerste kwart, waarbij er complimenten werden uitgedeeld en ook werd gezegd om vooral ook zo door te gaan. Maar de 2de kwart was wel iets minder, wat door weinig slaap van het vroege opstaan wel zou kunnen komen. En ondanks een uitstekende redding van Melle, wist Unicum toch te scoren en stond het toch 1-3. Dit betekende dat Unicum er weer iets vertrouwen in kreeg en Hulshorst moet iets achteruit. 

    Maar het team is zo gegroeid, dat ze dit toch weten om te draaien en weer vooruit gaan en druk op het doel van Unicum kunnen zetten. Helaas werd er nog niet gescoord, maar dan opeens was daar Stef die met een bekeken schuiver de bal toch in de hoek wist te schieten en de stand op 1-4 wist te zetten. Dit was tevens de ruststand en in de rust wisten de 2 P's met een peptalk het team weer de 3de kwart in te sturen. Maar toch was de eerste kans voor Unicum, maar die wist deze gelukkig niet te scoren. Hulshorst nam weer het initiatief en naar 1-5 en 1-6 te krijgen en de wedstrijd lijkt beslist. En dat bleek ook het geval, want het team wist deze wedstrijd met maar liefst 1-10 te winnen. Een uitstekende prestatie en het kampioenschap kon gevierd worden. Dit werd dan ook zeker gedaan en dat is dikverdiend. 

    Iedereen die betrokken is met dit team, van harte gefeliciteerd en succes bij de nieuwe competitie.