• Gisteren zijn de laatste mixwedstrijdjes geweest van het huidige seizoen. Doordat er geen gewone wedstrijden gespeeld konden worden, werd er gezocht naar een goed alternatief. Dit werd gevonden in de vorm van verschillende wedstrijdjes onderling. Deze konden alleen plaatsvinden door de vele vrijwilligers die er elke keer weer bij waren en gelukkig de vele deelnemende voetballers en voetbalsters. Hieronder volgen de uitslagen van gisteren:

Uitslagen bij de starters t/m de JO8

Feyenoord - Ajax - Uitslag: 7-5

AZ - PSV - Uitslag: 5-3

Feyenoord - PSV - Uitslag: 8-3

AZ - Ajax - Uitslag: 5-4

Uitslagen bij de JO9 t/m de JO11

AZ - PSV - Uitslag: 10-2

Ajax - Feyenoord - Uitslag: 16-8

Uitslagen bij de JO12 t/m JO13

Feyenoord - PSV - Uitslag: 3-0

AZ - Ajax - Uitslag: 4-4

Feyenoord - Ajax - Uitslag: 3-2

AZ - PSV - Uitslag: 4-1

Feyenoord - AZ - Uitslag: 3-2

PSV - Ajax - Uitslag: 2-4

Dit is dan het einde van de mixwedstrijdjes en nu kan de jeugd t/m de JO17 zich volledig gaan richten op de 4 wedstrijden van de Regiocup. Tot slot wil ik een ieder die in welke vorm dan ook, zijn/haar steentje heeft bijgedragen aan de wedstrijdjes van de afgelopen periode, enorm bedanken. We hebben met elkaar onze jeugd toch nog vele wedstrijdjes kunnen laten voetballen, onder moeilijke omstandigheden.