• Het vrouwen- en meisjesvoetbal neemt een enorme vlucht. Ook binnen VV Hulshorst neemt dit gelukkig ook enorm toe. We willen graag nog meer aandacht vestigen op het vrouwen en meisjesvoetballen binnen onze vereniging. Hierbij willen we dan ook een oproep doen aan alle meisjes die nu nog twijfelen, kom eens bij onze vereniging. We hebben nu meestal de meisjes gemixt met de jongens, maar we hopen dat er enorm veel meisjes bij gaan komen. Hierdoor kunnen we dan ook gerichter het damesvoetbal op de kaart gaan zetten. Op dit moment kunnen we met name meisjes gebruiken in de leeftijd vanaf 13 t/m 15 jaar, zodat we een MO15-1 op kunnen gaan starten. Mocht je het enorm leuk lijken en zin hebben in een nieuwe uitdaging, neem dan contact op via de mail: jeugdzaken@vvhulshorst.nl en vraag naar de mogelijkheden. Dan kunnen we jullie mee laten trainen en kijken of het inderdaad zo leuk is.