• Optie 1 kunstgrasOp 24 oktober hebben we onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering gehouden, helaas was de opkomst erg laag.
  Tijdens deze vergadering hebben we o.a. gesproken over de toekomst van ons sportpark.
  Wel of geen 4e veld? Graag hadden we dit breed gedeeld met onze leden, maar doordat er maar weinig leden aanwezig waren is dit niet gelukt.
  We willen jullie daarom  alsnog de mogelijkheid geven om hierover mee te stemmen.

  We hebben twee opties:
  Optie 1 is om volgend jaar zomer een nieuw kunstgrasveld te laten aanleggen op het hoofdveld.
  Dan kunnen we de komende 10 jaar weer vooruit op dezelfde manier als dat we nu doen, namelijk 1 kunstgrasveld en
  2 natuurvelden. Dat betekent dat we altijd kunnen trainen en bijna altijd wedstrijden kunnen spelen. Met deze keus laten we wel veld 4 schieten en ziet het er naar uit dat we nooit een veld 4 gaan krijgen. Daarbij is het ook niet zeker of er na 10 jaar weer een nieuw kunstgrasveld komt, het zou dan maar zo een alsnog een natuurveld kunnen worden wat betekent dat we dan  3 natuurvelden hebben. De kans is 50% dat het er dan alsnog uit gaat.

  Optie 2 is dat we gaan kiezen voor een vierde veld. Dat betekent dat de gemeente volgend jaar start met het aanleggen van een vierde veld aan de achterkant van de aangekochte grond op Camping Landrust en we hopelijk eind 2023 dit extra veld beschikbaar hebben. Hier moet bij worden aangemerkt dat dan het huidige kunstgrasveld er wel uitgaat en dat dit dan een natuurgrasveld wordt, wat betekent dat we dan in het seizoen 2024/2025 4 natuurvelden beschikbaar hebben.
  Kanttekening hierbij is dat  Kanttekening hierbij is dat er bij veel slecht weer niet altijd getraind kan worden of dat er  wedstrijden afgelast moeten worden. We moeten dan 2 velden vrijhouden voor wedstrijden en deze niet gebruiken om te trainen.
  Er bestaat een kans dat er op  het nieuw aan te leggen veld 4  misschien geen verlichting geplaatst mag worden, dit heeft te maken met het feit  dat er een natuurgebied grenst aan de plek van het vierde veld en een grote kans op bezwaar van de aangrenzende bewoner.. Er kan een omgevingsvergunning worden aangevraagd waardoor het eventueel wel mogelijk is.
  De wethouder sport, drs. M. van de Bunte, heeft ons ook ter overweging meegegeven om op veld 4 een  pupillenveld aan te leggenwaardoor  een van de grote  velden meer ontzien kan worden.  Wij willen nu graag van jullie, onze leden, een reactie ontvangen waar jullie voorkeur naar uitgaat, een nieuw kunstgrasveld of een extra vierde veld.

  Uw of jouw voorkeur kan je doorgeven via onderstaand stemformulier.
  Doet u dit voor 26 november, zodat we dan voor 1 december de gemeente kunnen laten weten wat het gaat worden. Het is van enorm belang voor de toekomst van ons sportpark. 

  Ook gaat de gemeente starten met de herinrichting van de parkeerplaats. Dit zal gebeuren vanaf 14 november. Houd u/jij er rekening mee dat dit enige overlast met zich zal gaan meebrengen. Alles gaat eruit en wordt opnieuw ingestraat. We zullen in deze periode vaker gebruik gaan maken van het parkeerterrein van de manege en de ingang zal ook tijdelijk worden aan de andere kant van het clubgebouw.  U weet het hek nog wel, waar we tijdens de corona het sportpark verlieten en de handen konden desinfecteren. Dat zal op enig moment de ingang zijn zolang het dan nodig is. Helaas kan het even niet anders en we hopen uw begrip hiervoor te krijgen. Uiteindelijk zal het resultaat mooi  zijn en hebben we een mooi sportpark wat klaar is voor de toekomst. Wie weet wat er in de nabije toekomst nog meer gerealiseerd kan gaan worden.