• Kampioen Hulshorst heeft in Epe ook hun ongeslagen status behouden. Hulshorst bond EZC’84 uit Epe met een 0-4 overwinning aan hun zegekar.

    Bij opkomst van het veld vormde het team van EZC’84 een erehaag voor de kampioen van de 5e klasse B. Dit eerbetoon en respect werd enorm op prijs gesteld door Hulshorst. Dat het een eenzijdige wedstrijd zou worden stond eigenlijk al bij voorbaat vast daar EZC’84 de rode lantaarndrager is in de klasse en Hulshorst zoals reeds gezegd inmiddels de kampioen. Hulshorst trad met een 4 tal wijzigingen t.o.v. hun standaard basis. Mel Mijdema en Marcel ten Have kregen rust. Niels Meussen en Jesper den Herder waren licht geblesseerd maar konden wel op de bank plaatsnemen. Zodoende kregen Richard van de Brake, Ruben van Loo en Jan van de Brink een basisplaats toe bedeeld.

    Hulshorst combineerde er de eerste helft lustig op los zonder tot grote mogelijkheden te komen. Het was niet de vraag of er een doelpunt zo vallen maar wanneer. Deze viel dan ook vlak voor rust. Op aangeven van Erik van Duinen was het Ruben van Loo die de bal kon binnen schieten.                                                                                                                                                 
    De 2e helft het zelfde spelbeeld; Hulshorst viel aan en EZC’84 probeerde tegen te houden zonder zelf tot een aanval te komen. De vermoeidheid ging parten spelen bij de tegenstander en zo kon Hulshorst uitlopen naar een 0-4 overwinning. Het was de ingevallen Jesper den Herder die wederom op aangeven van Erik van Duinen in de 69e min. de 0-2 binnen schoot. Hierna was het de beurt aan de topscoorder Timothy de Haan . Nadat hij eerst nog met een gericht schot van behoorlijke afstand de kruising raakte was het in de 74e en de 81e minuut wel raak. Met 2 schoten die nu wel achter de uitstekende jonge keeper van EZC’84 binnen vielen vergrote hij zijn topscorer positie in de 5e klasse B en in het klassement van de Noordwest Veluwe waar hij nu in beide klassementen bovenaan staat met 25 doelpunten.

    Aankomende zaterdag kan Hulshorst dus historie schrijven als ze ook de laatste competitie weten te winnen en zo ongeslagen blijven in deze competitie. Hulshorst sluit deze competitie dan thuis af tegen laafvlieger Oranje Wit uit Elst , aanvang 14.30 uur.

    Foto's volgen later.