• Voor het nieuwe seizoen hebben we nog een zeer ambiteuse trainer gevonden en hij zal de JO15-1 onder zijn hoede nemen. Hieronder zullen we hem nader voorstellen:

Jeroen Westerink is 36 jaar en zijn hele voetballeven zit hij al bij VV Hulshorst. Hij begon zelf in de jeugd om te voetballen en stond bekend om zijn mentaliteit en zijn sterke linkerbeen. In zijn priveleven is hij werkzaam bij Van Amerongen als o.a. storingsmonteur. Als trainer timmert hij al ruim 6 jaar aan de weg en heeft daar ongelooflijk veel plezier in. Hij geniet ervan om dingen in de wedstrijden terug te zien, wat ze daarvoor op de trainingen hebben gedaan. Het is mooi om te zien, hoe de spelers zichzelf ontwikkelen en dat hij hierin een steentje bij kan dragen. Hij vind plezier bij de spelers van een enorm groot belang, maar er moet ook wel echt getraind worden. Dit is voor ons als vereniging een ideale combinatie en zijn enorm blij dat hij dit elftal onder zijn hoede wil nemen. Uiteraard wensen wij hem enorm veel plezier, succes en een leerzaam seizoen toe.