• VV Hulshorst gaat spelen in de 5e klasse B. Deze klasse bestaat uit 12 ploegen, we kennen uit vorig seizoen al EZC ’84, Veluwse Boys en ZVV ’56. Deze klasse bestaat verder uit clubs uit de regio Arnhem, Ede, Wageningen en één club uit District West I.

  Indeling Vijfde klasse B: 

  ASV Zuid-Arnhem
  Alexandria
  EZC’84
  Ede/Victoria
  GVC
  Oranje-Wit
  Prins Bernhard
  SCW’23
  Veluwse Boys
  Wageningen
  ZVV’56

  Uit district West I komt Oranje-Wit (Elst, Utr). Elst ligt in de buurt van Rhenen-Veenendaal. 

  VV Ede/Victoria is voor ons een onbekende. Volgens bronnen hebben zij aardig wat versterkingen weten binnen te halen.

  SCW’23 is een voetbalvereniging gevestigd in het bosrijke Heelsum. De club is opgericht op 13 juni 2023 en ontstaan uit een fusie van drie verenigingen namelijk, CHRC, C.V.V. Redichem en RVW.

  Uit Arnhem komt ASV Zuid Arnhem. Ook dit is een fusieclub. Deze club is gevestigd aan de Drielse Dijk in Arnhem. 

  Twee clubs zijn gevestigd in Wageningen, Wageningen en GVC wat staat voor “Go Ahead Victoria Combination”. Deze studentenclub bestaat al jaren en herbergt voetballende talenten over de hele wereld die studeren aan de Wageningen University.

  Alexandria uit Apeldoorn is een nieuwkomer in het zaterdagvoetbal. De club heeft een aantal jaren geen standaardteam gehad. Komend seizoen starten zij weer onder leiding van oefenmeester Stephan Quack, die vorige seizoen met Apeldoornse Boys de titel in de eindfase verspeelde. Een aantal spelers zijn Quack achteraangegaan en vormen zo met nog meer andere spelers uit zijn netwerk een nieuw team.