• In memoriam Jacob Vos

  Op donderdag 26 oktober bereikte ons het bericht van het overlijden van Jacob Vos. Jacob was erelid van VV Hulshorst en is jarenlang bestuurslid geweest van onze vereniging in de functie van eerst secretaris en daarna voorzitter.

  Tijdens zijn bestuursperiode is bijvoorbeeld het huidige sportpark aan de Brandsweg gerealiseerd, en insiders weten wat hierbij komt kijken. Talloze malen overleg met gemeente, buren, bouwcommissie, vrijwilligers en leden.

  In totaal heeft Jacob zo ongeveer twintig jaar deel uitgemaakt van het bestuur. Na zijn definitieve aftreden is Jacob benoemd tot erelid van VV Hulshorst. Na zijn bestuursperiode bleef Jacob sterk bij de vereniging betrokken, hij sloeg bijvoorbeeld geen wedstrijd van het 1e over. Uitwedstrijden werden ook trouw door hem bezocht samen met een vast groepje. Jacob was altijd de chauffeur. Ook op de ledenvergaderingen was hij altijd aanwezig. Een zeer trouw een positief meelevend lid. Jacob was een echte heer, nooit kwam er een onvertogen woord over zijn lippen. Iedereen had respect voor hem.

  Jacob was in zijn jonge jaren een verdienstelijke doelman, hij heeft ook nog het eerste behaald. Jacob is lid geworden op 1 september 1962, dus is ruim zestig jaar lid geweest. Op de laatste nieuwjaarsreceptie is er aandacht geschonken aan dit jubileum. Hij kon vanwege afnemende gezondheid niet aanwezig zijn. De laatste tijd moesten we horen dat zijn gezondheid meer en meer afnam, tot we hoorden van zijn overlijden op 26 oktober.

  Laat het voor de familie een troost zijn dat iedereen die Jacob bij VV  Hulshorst heeft meegemaakt, zeer positief aan hem terugdenkt. Hij heeft veel voor onze club betekend.

  De voetbalvereniging Hulshorst wenst zijn vrouw Alie en de kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe met het verlies van echtgenoot, vader en opa.

  De afscheidsdienst wordt gehouden op dinsdag 31 oktober om 10.45 uur in de Kapel in Hulshorst. Voor de dienst is er gelegenheid tot condoleren van 9.45 uur tot 10.30 uur.