• Donderdagavond 6 april bereikte ons het droevige bericht van het overlijden van Eibert den Besten.

Eibert is op 69-jarige leeftijd overleden na ongeveer drie maanden ziek geweest te zijn. Insiders kennen Eibert als iemand die bijna zijn hele leven bij VV Hulshorst betrokken is geweest. In zijn jonge jaren was hij een zeer verdienstelijke voetballer. In zijn seniorentijd maakte hij jarenlang deel uit van Hulshorst 2. Na zijn actieve carrière was  Eibert altijd een trouwe suppoter van Hulshorst 1. Jaren- en jarenlang bezocht hij trouw zowel thuiswedstrijden als uitwedstrijden, samen met een vast groepje. Dit groepje wisselde door de jaren heen van samenstelling, mensen gingen niet meer mee, of hielden het voor gezien, maar Eibert bleef supporter tot het eind toe. Hij was een groot liefhebber van het nabeschouwen van de wedstrijd in de kantine. In de laatste presentatiegids is zelfs een groot artikel gewijd aan Eibert en zijn vaste maat Henk Zoet, beter bekend als kleine Henkie. Voor Henk zal het gemis groot zijn, ze trokken veel met elkaar op.

We wensen de nabestaanden van Eibert veel sterkte met het verlies, en ook bij VV Hulshorst zullen we hem missen.