• Hulshorst toont net niet genoeg veerkracht

  Tot aan de rust leek Hulshorst op een grote nederlaag af te stevenen tegen het nog ongeslagen VIOS uit Vaassen. Echter na de rust rechtte Hulshorst de rug en leek herboren maar kwam net te kort voor een verrassing. 

  En wederom kwam Hulshorst al vroeg in de wedstrijd achter. In de 9e minuut was het Levi Tuasela, die op aangeven van zijn broer, de 0-1 binnen schoot.

  In de beginfase van de wedstrijd werd het klasse verschil tussen Hulshorst en VIOS wel heel erg aan het licht gebracht. Hulshorst kon zich niet onder de druk van VIOS uitspelen en kon daardoor nauwelijks in de buurt komen van de goal, laat staan dat heet een kans kon creƫren. Via fysiek spel probeerde Hulshorst de aanvalsdrift van VIOS te ontregelen. Dit leverde hen een 2-tal gele kaarten op.

  Het was dan ook heel logisch dat VIOS de 1e helft uit kon lopen naar een comfortabele 0-3 voorsprong. Dit mede geholpen door een eigen doelpunt van Hulshorst. 

  Iedereen die Hulshorst een warm hart toedraagt was bang dat Hulshorst na de thee onder de voet zou worden gelopen en op een grote nederlaag getrakteerd zou worden.

  Niets was minder waar. Met de snelle Bart de Zwaan voor Sander Bouw ging Hulshorst op jacht naar een treffer. En deze viel al vroeg in de 2e helft. Het was Ruben van Loo die zich keurig vrij speelde in de zestien en goed oog had voor de vrijstaande Melle van der Salm.
  Hulshorst rook dat er dan toch nog een stuntje in zou zitten. Ze gingen er helemaal in geloven nadat in de 59e min. Bart de Zwaan de aansluitingstreffer (2-3) maakte. Nu was het Melle van der Salm die op zijn typische wijze de 16 binnen slalomde en Bart de Zwaan bediende.
  Niet veel later leek een kopbal van Julian Haverkamp de 3-3 op te leveren echter een speler VIOS kon op de lijn nog redding brengen. Ook een kopbal van Ruben Bets leverde net geen doelpunt op. Aan de andere zijde hield doelman Menges Hulshorst met een paar fraaie reddingen Hulshorst in de wedstrijd.

  In de slotfase probeerde Hulshorst met een alles of niets offensief toch nog en punt uit het vuur te slepen maar het ontbrak hen aan een klein beetje geluk om dat puntje te pakken.
  In de blessuretijd kreeg Dennis de Jong van VIOS zelfs nog rood, hij trapte in de ogen van scheidsrechter Letschert Haroen Sirat na. Maar ook tegen 10 man kon Hulshorst de verdiende gelijkmaker niet produceren. 

  Ook deze wedstrijd geeft hoop voor de toekomst maar hoop levert geen punten op. Hulshorst moet nu toch punten gaan pakken om het gat met de middenmoot nu al niet te groot te laten. worden. Zaterdag wacht de uit wedstrijd in en tegen Rouveen, wederom geen makkelijke wedstrijd.