• Hulshorst verliest terecht van Hatto Heim

  Op bezoek bij Hatto Heim heeft Hulshorst de punten in Hattem moeten laten door met 3-0 te verliezen.
  Waar vorige week nog verrassend werd gewonnen was Hulshorst vanaf minuut 3 al kansloos.

  Trainer Sneller had de mannen in de wedstrijdbespreking nog zo gewaarschuwd “let op de snelle ballen van de zijkant”. Dat was blijkbaar tegen dovemans oren gezegd.
  Door slecht verdedigen kon Winand Meilink, na een mooie voorzet waar geen druk op de bal werd gezet, heel snel zijn eerste van deze middag binnen koppen.
  En het zou niet het enige doelpunt van deze speler deze middag zijn. 25 minuten later was het wederom Meilink die met en lage schuiver al heel snel de wedstrijd besliste.
  Hulshorst kon zich niet onder de druk van Hatto Heim uitvoetballen en kwam sporadisch voor de goal van Hatto Heim, laat staan dat er iets van een kans ontstond.

  Sneller greep in de rust in door Michel Pap en Sander Bouw achter te laten in de kleedkamer en voor hen kwamen Kristian van Olst en Bart de Zwaan in de ploeg.
  Door enkele omzettingen leek Hulshorst beter te staan. Dit resulteerde al snel in een mooie kans voor Hulshorst. De snelle Bart de Zwaan werd op links weggestuurd maar helaas kwam Brandon Akolade een teenlengte te kort om de voorzet van De Zwaan binnen te tikken.
  Hulshorst veerde even op maar het bleek loos alarm. Het was wederom Meilink die alle hoop in de 62e min. voor Hulshorst, met een fraaie treffer, aan flarden schoot. Na deze treffer was de rest van de wedstrijd verder nog een formaliteit. Hatto Heim hoefde niet meer, Hulshorst probeerde nog wel een eretreffer te maken maar was machteloos deze middag.

  Deze wedstrijd moet Hulshorst snel vergeten en zich volledig gaan focussen op de wedstrijd van volgende zaterdag thuis tegen promovendus HTC.
  Dat zijn de wedstrijden en tegenstanders waar Hulshorst de punten tegen moet pakken willen ze niet een heel zwaar seizoen tegemoet gaan