• Hulshorst heeft in Wapenveld tegen WZC een onnodige en een ongelukkige 1-0 nederlaag geleden.

    Hulshorst wat nagenoeg in de zelfde opstelling aantrad als tegen ’t Harde . De enige wijziging was dat Thomas Pul voor de geschorste Marcel te Have begon en dat deed hij prima. Hulshorst  begon goed aan de wedstrijd wat in de 19e resulteerde in een geweldige mogelijkheid voor Melvin de Herder. Hij soleerde de zestien in en leek ongehinderd richting de keeper te gaan maar speelde de bal net iets te ver voor zicht uit. Hij kreeg nog wel een duw in zijn rug maar de scheidsrechter van dienst vond dat de bal al weg was en hij hier geen strafschop voor kon geven. Waar Hulshorst nog wel een aantal halve mogelijkheden kreeg was WZC geheel onmachtig de 1e helft en dwong geen enkele kans af. Dus geen vuiltje aan de lucht dachten de Hulshorst supporters in de rust.

    Maar de ploeg uit Wapenveld kwam toch op voorsprong in de 2e helft. In de 53e min. kregen ze op een meter of 20 recht voor het doel een vrijetrap te nemen. Deze werd in de muur geschoten maar de terugspringende bal kwam voor de voeten van Mike Nijland. Zijn schot kwam ongelukkig op het lichaam van Melvin den Herder en verdween met een boog over keeper Remon Vlieger. Zo kwam WZC tegen de verhouding in op een voorsprong en deze werd met veel inzet en ondersteund door een fanatiek publiek over de streep getrokken. Hulshorst kreeg via de ingevallen Krijn Eckhardt nog wel een paar prachtige mogelijkheden maar echter deze middag konden de rood witten uit Hulshorst  helaas het net niet vinden. Dit verlies was zeker niet nodig en zo verliest Hulshorst de directe aansluiting met de top.

    Er zal a.s. zaterdag zeker gewonnen moeten worden om toch weer omhoog te kunnen kijken. Dit moet dan thuis gebeuren tegen ZVV’56 uit Apeldoorn. Deze wedstrijd zal om 14.30 beginnen op sportpark de Eendracht in Hulshorst.

    Foto's: https://myalbum.com/album/8pupfRJBmmMe/?redirect=1&coverFocus=1