• Ook de laatste wedstrijd voor de winterstop heeft Hulshorst omgezet in winst. Door de ruime overwinning op EZC’84 [5-0] sluit Hulshorst de 1e competitie helft af als zgn. “Herbstmeister” en is het nog steeds ongeslagen in deze competitie.
    De wedstrijd deze middag werd afgewerkt met een donkere en grijze lucht, waarbij de regen constant neerviel op de spelers en de lichtmasten al vanaf de 1e min. aan waren. De koploper had deze middag geen kind aan de rode lantaarndrager, het was een kat en muis spel. Als de kat wat zuiniger was omgegaan met de kansen was de muis wellicht met een nederlaag met dubbele cijfers naar huis gestuurd. Het duurde tot de 28e minuut voordat Hulshorst op voorsprong kwam. Een vrije trap van Timothy de Haan werd volledig verkeerd ingeschat door de zeer jeugdige keeper. Overigens was het gehele team van EZC’84 behoorlijk jeugdig.
    Vijf minuten later legde Hulshorst de mooiste aanval van de middag op de mat.Via een dubbele één twee tussen Timothy de Haan en Jesper den Herder legde deze laatste speler de bal prima voor de voeten van Bram van Duinen en deze schoot dan ook keurig de 2-0 binnen.
    Na rust was het krachtverschil, als dat kon, nog groter. Jesper den Herder werd nu linker flankspeler. Twee van zijn prima voorzetten werden respectievelijk door Brandon Akolade en Timothy de Haan omgezet tot een doelpunt. Wat ik al eerder aangaf reeg Hulshorst in de 2e helft de kansen aaneen. Maar het duurde tot de 90e minuut dat Hulshorst de eindstand op het bord zette. Het was wederom Brandon Akolade die op de juiste plek stond om de 5-0 binnen te schieten. Hierna vond scheidsrechter Boonstra het welletjes en konden de spelers en supporters van Hulshorst met een goed gevoel de warmte van de kantine opzoeken.
    Hulshorst is na 11 wedstrijden nog steeds ongeslagen en heeft een doelsaldo van 31 voor en 6 tegen en is hiermee, zoals al eerder aangeven, koploper. Als het in enkele wedstrijden nog wat zuiniger met de kansen was omgegaan had dit doelsaldo nog veel beter kunnen zijn en hadden een paar wedstrijden, waar Hulshorst gelijkspeelde, in winst omgezet kunnen en moeten worden. Indien Hulshorst deze flow waar ze nu inzitten vast kan houden kan er volgend jaar iets heel moois gebeuren tijdens het jubileumjaar. De eerstvolgende wedstrijd in het nieuwe jaar op 3 februari is gelijk een belangrijke en wel thuis tegen Veluwse Boys uit Garderen.
    Die, als ze de 3 inhaalwedstrijden winnen, gelijk kunnen komen met Hulshorst en dit geeft gelijk het belang van de wedstrijd aan. In Garderen kwam Hulshorst zeer goed weg met een gelijkspel. Verder is Hulshorst in geen enkele wedstrijd in moeilijkheden geweest deze 1e competitiehelft.

We staan met VV Hulshorst voor het 75-jarig jubileum jaar en laten we met ons allen hier een prachtig jaar van maken. En deze laatste boodschap geef ik speciaal mee aan spelers, staf en begeleiding van ons 1e elftal. Een mooier cadeau als…. kunnen jullie de vereniging niet geven.
    Ik wens u als verslaggever fijne dagen toe en een goede jaarwisseling