• Na bijna 20 jaar geen punt te hebben gepakt tegen Bas in Biddinghuizen is het Hulshorst zaterdag gelukt om een punt mee te nemen naar de Veluwe. Net zoals in de thuis wedstrijd eindigde deze wedstrijd ook in een 1-1 gelijke stand.
    Na een indrukwekkende minuut stilte voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië begonnen beide ploegen op slecht bespeelbaar grasveld en een sfeerloze ambiance aan deze wedstrijd. Na een aftastend begin van beide ploegen was het Hulshorst dat al vroeg in de wedstrijd op een 0-1 voorsprong kwam. In de 9e minuut was het een handsbal van één van de verdedigers in het strafschopgebied en de zeer goed fluitende scheidsrechter Celen kon niets anders doen dan de bal op de stip leggen. Timothy de Haan wist wel raad met dit buitenkansje en zette Hulshorst op een 0-1 voorsprong. Bas probeerde snel deze achterstand ongedaan te maken maar verder dan een handvol hoekschoppen kwamen ze niet. Hulshorst kreeg nog de mooiste kansen om de voorsprong voor rust te vergroten. De beste gelegenheid om de 2e treffer te maken was vlak voor rust. Na een goed lopende aanval over de rechtervleugel gaf Timothy de Haan de bal goed voor op Krijn Eckhardt, echter zijn inzet ging enkele centimeters , voor Hulshorst, langs de verkeerde kant van de paal. Zo bleef de 0-1 tot de rust op het scorebord.
    Na rust een onveranderd Hulshorst qua spelers maar niet qua speelwijze. Waar Hulshorst voor rust een 4-3-3 systeem hanteerde was het na rust een 4-4-2 systeem. Ruben van Loo die de eerst helft nog linker vleugel speler was werd in de 2e helft extra middenvelder aan de rechter kant. De bedoelingen van de staf waren duidelijk deze 0-1 voorsprong verdedigen en over de streep trekken. Dit resulteerde dat Hulshorst verder terug geduwd werd en er nog sporadisch uit kwam. BAS had optisch een behoorlijk groot overwicht zonder echt grote kansen te creëren. Toch kwam de onvermijdelijk gelijkmaker. In de 72e min kreeg BAS een meter of 5 buiten het strafschopgebied een vrije trap. Deze werd slim genomen en de voorgetrokken bal werd via de hand van een Hulshorst speler binnen getikt. Na deze gelijkmaker probeerde Hulshorst met een dubbele spitsen wissel, Mel Mijdema voor Krijn Eckhardt en Martijn Pater voor Ruben van Loo, en weer het 4-3-3- systeem te gaan spelen toch nog de volle winst te pakken. Meer dan een paar kleine kansjes leverde dit niet op. Ook creëerde BAS geen kansen meer zo konden beide ploegen tevreden zijn met een punt ook omdat beide ploegen absoluut niet meer verdienden.
    Door dit gelijkspel en de overwinning van WZC staat Hulshorst nog maar 1 punt boven de zo gevreesde 7e plaats. Aankomende 2 zaterdagen is er geen competitie voetbal voor Hulshorst. Zaterdag 4 maart mogen ze proberen op de punten mee te nemen uit Epe waar ze dan moeten aantreden tegen EZC’84.