• Hulshorst wint van koploper Apeldoorse Boys

    Door wederom een doelpunt in de beginfase van de wedstrijd [2e min.] en ook door de zelfde speler als vorige week, Martijn Pater, nam Hulshorst de 3 punten mee uit Apeldoorn. Apeldoornse Boys had de eerste 3 wedstrijden van deze competitie de volle winst binnengehaald en begon als koploper aan deze wedstrijd die op het ongebruikelijk aanvangstijdstip van 16.00 uur begon.

    Hulshorst kwam fel uit de startblokken wat resulteerde in de hoekschop in de 2e min. Hieruit kopte Ruben Bets tegen de onderkant van de lat. De terug springende bal kon door Martijn Pater met een  karate achtige beweging toch nog tegen het net werken en zo kwam Hulshorst al weer vroeg op voorsprong.  In de 16e leek Hulshorst deze voorsprong zelfs te vergroten maar het schot van Martijn Pater sprong via de onderkant van de lat het veld weer in en niet in het doel.

    Op een enkele gevaarlijksituatie na kwam Hulshorst niet in de problemen meer in deze wedstrijd. En mocht er dan gevaar dreigen dan stond keeper Remon Vlieger zijn mannetje. De mooiste kansen waren in de 2e helft voor Hulshorst maar door goed keepers werk werden de inzetten van Xander Vis en Mel Mijdema  niet tot doelpunt een doelpunt omgezet.  De overwinning kwam in de hectische slotfase niet meer in gevaar  enzo konden de  handen van de spelers en begeleiding van Hulshorst na het laatste fluitsignaal van de uitstekende scheidrechter de Boer de lucht in.

    Met 7 punten uit vier wedstrijden heeft Hulshorst de aansluiting met de vier koplopers die allen nu 9 punten hebben. Aankomende zaterdag is het een beker en inhaal wekend  en heeft Hulshorst zodoende een vrij weekend. Zaterdag 29 okt. mag Hulshorst het thuis opnemen tegen één van de vier koplopers, ’t Harde.  Als Hulshorst dan de zelfde collectieve inzet op de mat legt dan mag er met een positieve blik naar deze Veluwse “derby” gekeken worden.