• Een met veel blessures geteisterd Hulshorst heeft een verdiend punt in Zwolle laten liggen en verliest met 2-0.

  Zonder de geblesseerden Ruben Bets, Elmer Oosten, Gerjan Visser, Mehmet Bekir, Gerard van Olst, de afwezige Erik van Duinen en de geschorste Mel Mijdema moest Hulshorst deze middag aan treden tegen het sterke Zwolsche Boys.


  Trainer Sneller had een tactisch plan met een 5 mans verdediging opgesteld, dit plan kon na 9 minuten in de prullenbak. Via een aanval over links kwam de bal voor de voeten van topscorer Jeffrey de Nooijer die de bal onberispelijk binnen schoot.
  Eigenlijk had Hulshorst al op voorsprong moeten staan maar de prima spelende laatste man Jan van de Brink schoot na een hoekschop tegen de keeper i.p.v. erlangs.
  Ondanks deze snelle tegentreffer herpakte Hulshorst zich prima en kroop uit zijn schulp en probeerde nog voor rust de gelijkmaker te maken. Dit werd gedaan via prima combinerend spel maar net die laatste eindpass ontbrak.

  In de beginfase van de 2e helft was het Zwolsche Boys dat het heft in handen nam maar Hulshorst brak niet. Nadat de snelle Bart de Zwaan na 60 minuten spelen in het veld kwam voor de geblesseerde Redouan Arian kwam er meer diepte en snelheid in de ploeg van Hulshorst. Dit leverde dan ook enkele mogelijkheden op voor Hulshorst, maar het leek wel of deze middag de bal er voor Hulshorst niet in mocht.
  Hulshorst probeerde in de ultieme slotfase nog eenmaal aan te zetten echter door een slippertje van Jan van de Brink, die de bal pardoes in de voeten speelde van de tegenstender, die scoorde van grote afstand, was de wedstrijd gespeeld.

  Gezien het spel wat Hulshorst op de mat legde kan het niet anders dan dat men punten gaan pakken. Dat zal volgende week overigens wel een zware opgave worden, dan moet men thuis aantreden tegen het sterke VIOS uit Vaassen.