• Door met 4-1- te winnen van EZC’84 uit Epe heeft Hulshorst na zeer lange tijd weer eens gewonnen in competitie verband.

    Sommige toeschouwers zaten nog in de kantine of waren zelfs nog niet op het sportpark of Hulshorst stond al met 1-0 voor. Vanaf de aftrap was het Timothy de Haan de op de keeper van EZC’84 afging, zijn schot werd nog gekeerd maar de bal kwam voor de voeten van Martijn Pater en deze zette Hulshorst al na 9 sec spelen op een 1-0 voorsprong. Het was deze zalfde Pater die in de 29e minuut op aangeven van Sven Drost de 2-0 op het scorebord liet zetten.  Door een strafschop kwam EZC’84 even terug in de wedstrijd. Na rust zette Hulshorst de zaak weer naar hun hand. Na een pass van Martijn Pater was het voor de in de rust ingevallen Krijn Eckhardt een koud kunstje om de 3-1- binnen te schieten. Als de wedstrijd nog niet gespeeld was was dat wel na de strafschop die Hulshorst nu kreeg toegewezen. Het was Timothy de Haan die dan eindelijk zijn doelpuntje op deze manier meepikte. Eindelijk bleven de 3 punten een keer op de Eendracht.

    Volgende week mag Hulshorst in Apeldoorn proberen deze overwinning vervolg te geven. Dit zal geen makkelijke opgave worden daar ze dan om 16.00 moeten aantreden tegen de koploper uit deze 4e klasse Apeldoornse  Boys.