• Na een periode van 6 jaar, heb ik besloten om te stoppen met mijn taken bij de VV Hulshorst. Ik heb meer tijd nodig voor mijn prive, werk en ik mis het om zelf weer als trainer op het veld te staan. Ik kwam binnen de vereniging als trainer van het 2de elftal en dat heb ik 3 jaar mogen doen. Tijdens deze periode heb ik ook verschillende jeugdteams getraind en begon ik als coördinator in de bovenbouw. 

  Vervolgens heb ik een Technisch Beleidsplan geschreven voor de vereniging en heb ik dit bij het hoofdbestuur voorgelegd. Met daarbij de boodschap, dat als ze hierachter konden staan, dat ik dit dan samen met onze vrijwilligers bij de jeugd wilde op gaan starten. Het bestuur heeft hierop bevestigend gereageerd en zijn we dus begonnen met een nieuwe weg in de slaan bij onze jeugd.

  Dit gaat met vallen en opstaan, maar vooral met heel veel communicatie met al onze trainers en leiders, waarbij een ieder achter deze visie moet staan. Ik kan met trots melden, dat we dit sneller hebben kunnen opstarten en in werking kunnen zetten, dan verwacht.

  De eerste resultaten zijn zeker zichtbaar bij onze pupillen, want daar krijgt iedereen dezelfde trainingen. De teams zijn naar een hoger niveau gegaan en de ontwikkeling van de spelers gaat hand in hand met plezier en prestatie. Hier mogen we enorm trots op zijn. In de bovenbouw gaat het bij vallen en opstaan, maar mogen we over het algemeen zeer zeker tevreden zijn. De ontwikkeling -gaat ook hier door. Alleen kunnen we niet iedereen tevreden stellen, want de JO17-2 heeft het ongelooflijk moeilijk. Het is zelfs de vraag of we na de winterstop überhaupt nog wel een JO17-2 zullen hebben. Dit komt door een aantal factoren, zoals langdurige blessures, spelers/speelsters die niet op komen dagen, zonder iets van zich te laten horen en dat er een paar ineens besluiten om te stoppen om verschillende redenen.

  Hier hebben wij als vereniging helaas weinig tot geen invloed op, want als de motivatie er niet is, dan houd het al snel op.

  Maar zoals gezegd, we mogen zeer zeker niet ontevreden zijn en hebben al een heleboel bereikt.

  Bij deze wil ik dan ook een ieder die zijn/haar steentje heeft bijgedragen en mij op welke manier dan ook hebbebn ondersteund en geholpen, enorm bedanken. Ik ga geen namen noemen, want dan zal ik er ongetwijfeld een paar vergeten.

  Tot slot wil ik een ieder een fijne jaarwisseling toewensen en veel geluk, sportiviteit en gezondheid toewensen voor 2023.

   

  Met sportgroeten,

   

  Gerrit Zoet