• Vandaag was het dan eindelijk zover. Onze jeugdteams konden eindelijk weer wat wedstrijdjes gaan spelen. Dit gebeurde dan wel allemaal in mixteams van eigen jeugdleden, maar toch konden ze weer gaan voetballen. Wel zoveel mogelijk op velden die net zo groot zijn als de KNVB het voorschrijft en ook dezelfde spelregels. Om 9 uur waren de eerste kinden aan de beurt, hierbij ging het om de onze starters, JO7 en JO8 teams. Er werden 2 wedstrijdjes van 2x 12 minuten gespeeld. De kinderen werden onder verdeeld in de teams van Feyenoord, Ajax, AZ en PSV. Het was mooi om te zien dat het niveau redelijk dichtbij elkaar zaten en de uitslagen waren als volgt: 

  Feyenoord - Ajax : 6-4

  AZ - PSV : 3-4

  Feyenoord - AZ : 5-2

  Ajax - PSV : 6-4

  Tussendoor werden ook wat trainingsmomenten voor gedaan, waardoor er wat leermomenten werden benadrukt. Na deze wedstrijden gingen zowel de spelertjes en begeleiding voldaan naar huis toe.

  Hierna was het de beurt aan de volgende leeftijdsgroepen. Ook hier waren de kinderen verdeeld vanuit een aantal teams, namelijk vanuit de JO9 t/m JO11. Deze groepen speelden op een half veld met de pupillendoelen. Iedereen had er duidelijk veel zin in en gingen met volle moed en plezier aan de wedstrijden beginnen. Zij speelden 1 wedstrijd van 2x 25 minuten. Ook hier waren wat coachingsmomenten verstopt in de rust en konden wat dingen uitgelegd en/of voorgedaan worden. 

  De uitslagen bij deze wedstrijden waren als volgt:

  Feyenoord - Ajax : 3-1

  AZ - PSV : 3-7

  Nade wedstrijden werd het allemaal gezamelijk weer afgesloten en ging ook hier iedereen moe, maar voldaan naar huis.  Tot slot wil ik iedereen die geholpen heeft enorm bedanken. Volgende week zijn de volgende leeftijdsgroepen aan de beurt, namelijk: JO12 t/m JO13 en de JO15 t/m JO17. Belangrijkste is uiteraard vanuit Plezier weer echt te kunnen gaan genieten van het spelen van wedstrijdjes, al is het gemixt en onderling.