• Afgelopen vrijdag is er wederom een persconferentie geweest omtrent de nieuwe maatregelen.

Hieronder vindt u een beknopt overzicht van de nieuwe maatregelen:

• Alle wedstrijden en trainingen gaan door
    • Publiek is helaas niet welkom. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, noodzakelijke vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders
    • Toegang tot de kantine verkrijg je uitsluitend met een geldige QR Code
    • In de kantine mag je alleen zitten (niet staan dus)

Het is daarom belangrijk dat op elke locatie waar een coronatoegangsbewijs geldt deze wordt gescand en het ID-bewijs wordt gecontroleerd.

Wanneer is een Coronatoegangsbewijs/stempel nodig?

• Toegang tot de kantine, buitenterras, commissiekamer en bestuurskamer
    • Kleedkamers en toiletten

Wanneer is er geen Coronatoegangsbewijs nodig?

• Toegang tot het sportpark
    • Voor mensen die functioneel aanwezig moeten zijn geldt dat zij geen toegangsbewijs hoeven te tonen, denk hierbij aan trainers, leiders, alle benodigde vrijwilligers.
      Meerijdende ouders gelden als toeschouwers, hebben zij geen functie dan zal een geldige QR-code getoond moeten worden.

Daarnaast blijven we aandringen op het naleven van de basisregels

• Blijf thuis bij klachten en laat je testen!
    • Was regelmatig je handen
    • Geen handen schudden
    • Hoest en nies in je elleboog
    • Houd 1,5 meter afstand