• CORONA PROTOCOL REGIOCUP 2021
  *Het is voor jeugdvoetballers weer mogelijk om wedstrijden te spelen tegen teams van andere verenigingen.
  *Senioren mogen onderling trainingswedstrijdjes spelen bij de eigen vereniging zonder beperking in en zonder dat er onderling 1,5 meter afstand gehouden hoeft te worden.
  * Bij klachten blijf thuis, desinfecteer u handen bij aankomst op het sportpark, en houd zoveel mogelijk als kan de 1.5 meter afstand regel in acht.
  *De Kantine en het terras zijn geopend tussen 08.30 en 18.30 uur. Een vaste zitplaats aan een tafel is verplicht. Zitplaatsen aan de bar zijn niet toegestaan. Zelfbediening is niet toegestaan. Zowel in de kantine als op het terras zijn maximaal 50 personen toegestaan.
  *Registratie en gezondheidscheck zijn verplicht gebruik hiervoor de QR code bij aankomst op het sportpark, of vul u naam in op de registratielijsten bij de ingang.
  *Geen publiek toegestaan op de sportaccommodatie
  *Kleed- en doucheruimtes mogen weer open,bij aankomst en aanmelding bij het wedstrijdsecretariaat word de kleedkamer toegewezen aan het team.
  *Chauffeurs vallen onder teambegeleiding en mogen dus op het sportpark aanwezig zijn.
  *Houd bij het verlaten van het sportpark u omgeving goed in de gaten , dus denk hierbij aan de 1.5 meter afstand, uitgaande personen hebben voorrang op binnenkomende.

  Voor een volledig overzicht verwijzen wij u naar de KNVB coronaprotocollen:
  Voor spelers

  https://www.knvb.nl/themas/coronavirus/protocollen/spelers Voor trainers https://www.knvb.nl/themas/coronavirus/protocollen/trainers Voor de arbitrage https://www.knvb.nl/themas/coronavirus/protocollen/arbitrage Voor ouders en toeschouwers https://www.knvb.nl/themas/coronavirus/protocollen/ouders-entoeschouwers

  Veel gestelde vragen over corona en voetbal https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59625/veelgestelde-vragen-over-het-coronavirus-en-voetbal