• Het huidige seizoen zijn we begonnen met de carrouseltrainingen voor onze jongste jeugd. Het gaat hier om de teams van O8 t/m O12. Hierbij hebben we de eerste stappen gezet, om al onze jeugd dezelfde traingen en aandacht te kunnen geven. Want wij willen graag dat ieder kind dezelfde aandacht krijgt en zich verder kan ontwikkelen als voetballer en voetbalster.

     

    De huidige Hoofdtrainers binnen onze carrouseltrainingen zijn Martin v/d Berg en Peter Wiessenekker. Zij hebben met een groot aantal vrijwilligers hierin het voortouw genomen en zijn hier enthousiast aan begonnen. Ondertussen zijn de eerste resultaten al te zien, want we zien ieder kind zich ontwikkelen en ook de verschillende jeugdteams draaien goed mee in de verschillende competities. We kunnen met enorm veel trots bekendmaken, dat dezelfde mensen ook het nieuwe seizoen hiermee door zullen gaan.

    Martin v/d Berg zal als Hoofdtrainer doorgaan bij de leeftijden van O11 t/m O12

    Peter Wiessenekker zal als Hoofdtrainer doorgaan bij de leeftijden van O8 t/m O10

    Zij kunnen dit uiteraard niet alleen en zijn afhankelijk van de vele vrijwilligers die hen helpen en ondersteunen en hun voetbalkennis over willen en kunnen brengen aan onze jeugdspelers en speelsters. We zijn hier enorm trots op en zijn dankbaar voor de vele uren die zijn hiervoor beschikbaar stellen. Ik noem express verder geen namen, omdat ik anders bang ben om misschien iemand te vergeten. Hierbij dus een ieder enorm bedankt voor zijn/haar tijd en inzet voor onze jeugd.