• Bij onze jongste jeugd gaan we starten vanaf het nieuwe seizoen met carrouseltrainingen. Hiervoor hebben we gelukkig een aantal mensen bereid gevonden die hieraan deel willen nemen en onze jeugd alle basisbeginselen van het voetballen aan te kunnen leren. De namen van de trainers zijn:

  Groep 1 = 2x in de week

  Peter Wiessenekker - Hoofdtrainer

  Pieter vd Weerd

  Sjacco v Werven

  Cees Fafiani

  Casper Burger

  Groep 2 = 1x in de week

  Martin vd Berg - Hoofdtrainer

  Gijsbert Wiessenekker

  Johan Bos

  Wilfred Vlijm

  Paul Evertse

  Johan Pap - reserve

  Waarom gaan we op deze manier trainen?

  Wij willen graag, dat al onze jeugdspelertjes goede trainingen krijgen. Iedereen verdiend dezelfde tijd, aandacht en oefeningen. Op deze manier krijgen alle spelers exact dezelfde trainingen en oefeningen, waardoor ieder kind zichzelf kan verbeteren. Ongeacht of ze in een standaardteam zitten of niet.

  Hoe ziet het er bijvoorbeeld uit?

  Alle trainingen gaan in blokken van bijvoorbeeld 6 weken gegeven worden. In deze trainingen komen alle basistechnieken en handelingen aan bod. Bijvoorbeeld: 1ste 6 weken passen en aannemen van de bal, 2de 6 weken het dribbelen met de bal, etc, etc. Dus om de 6 weken, komt er een nieuw thema aan bod.

  Doelstelling is:

  Dat iedere speler en speelster alle basisbeginselen van het voetballen goed aan kan leren. Hierdoor hopen we dat ieder kind met plezier, zichzelf flink kunnen ontwikkelen. Mede hierdoor, kunnen we in de bovenbouw nog gerichter werken op tactisch en mentaal vlak. En hoeven we minder ons te richten op balbehandeling en techniek op basisniveau. Op deze manier zal het niveau binnen onze jeugdafdeling verder omhoog gaan op alle mogelijke manieren.

  Mochten er nog oud-spelers, leiders, trainers en andere mensen zich hiervoor geroepen voelen, dan kan met zich bij mij aanmelden als techniektrainer. We zoeken nog een aantal mensen, die ons hierbij kunnen/willen helpen. Het kan namelijk zo zijn, dat er iemand van de huidige beschikbare trainers ziek is, dan hebben we uiteraard ook vervanging nodig. Aanmelden kan via: jeugdzaken@vvhulshorst.nl.