• Het nieuwe seizoen staat bijna weer voor de deur. Voor de meeste teams hebben we alles al rond, maar we hebben toch nog een paar vacatures. Uiteraard hopen we dat deze ingevuld kunnen gaan worden, zodat alle teams onder goede begeleiding de wedstrijden kunnen gaan spelen. Uiteraard willen we vanuit de verenging ondersteuning bieden, zodat u weet wat er allemaal op af kan komen. 

  Zonder vrijwilligers kunnen we helaas niets.

   

  JO17-2

  Voor dit team zoeken we nog een trainer, maar ook begeleiding voor de zaterdagen. Er hebben in de afgelopen periode vele gesprekken plaats gevonden om de verschillende functies in te kunnen vullen, Helaas is dit dus nog niet gelukt. Uiteraard blijven we niet rusten, voordat dit team met goede begeleiding op pad kan gaan.

  Trainer: 

  Dit team traint 2x in de week minimaal 1 uur. Iemand met een gedegen voetbalachtergrond zou geweldig zijn, maar we kunnen ook vanuit de vereniging ondersteuning en een interne opleiding aanbieden. Dit zodat de trainer stevig in de schoenen kan staan, plezier kan hebben met het team en de verschillende spelers/speelsters beter kan maken.

  Begeleiding zaterdag:

  Voor de zaterdag moeten uiteraard alle spelers/speelsters bericht hebben van de tijd wanneer ze aanwezig moeten zijn. De spelers/speelsters moeten in de wedstrijdapp worden, uitwedstrijden moet er vervoer geregeld worden, etc. Uiteraard bieden we ook hierbij ondersteuning aan vanuit de vereniging.

   

  JO12-2

  Voor dit team zoeken we nog een medeleider die Steven Haverkamp zou willen helpen voor de zaterdag. Afstemming van de taken kan dan i.o.m. hem en Walter Peek die coördinator is van deze leeftijdsgroep.

   

  JO10-2

  Ook voor dit team zoeken we nog nieuwe begeleiders voor de zaterdag. Hierbij is het ook mogelijk om ondersteuning te krijgen bij de in te vullen taken, zodat iemand niet zomaar in het diepe gegooid word. 

   

  Hopelijk kunnen we deze functies nog invullen en gaan we een mooi seizoen tegemoet met elkaar.

   

  Inlichtingen graag via: jeugdzaken@vvhulshorst.nl t.a.v. Gerrit Zoet

   

  Namens alle jeugdspelers bedankt.

   

  Gerrit Zoet

  Hoofd Jeugdzaken

  VV Hulshorst