• Het is in de huidige omstandigheden niet altijd gemakkelijk om mensen in het zonlicht te zetten, vandaar dat ik het nu toch nog even op deze manier wil doen. Het is een hele zware tijd geweest, omdat we uiteraard niet echt konden voetballen. Toch hebben we ons er behoorlijk doorheen geslagen en konden onze jeugdleden gelukkig toch vaak trainen en diverse wedstrijdjes spelen op ons sportpark. Dit kan en kon alleen, door de vele mensen die hun schouders eronder hebben gezet. Dit is op diverse manieren door iedereen mogelijk gemaakt. Zonder dat ik namen kan en wil noemen, wil ik toch de diverse functies uitlichten die dit mogelijk hebben gemaakt.

Er zijn diverse mensen die ervoor zorgen dat het sportpark er altijd goed verzorgd erbij ligt. Het materiaal wat gerepareerd word of moet worden schoon gemaakt. Kleding wat op orde gebracht moet worden, etc. Dit word nog wel eens vergeten.

Alle leiders die zich belangeloos inzetten voor onze jeugdleden. We vergeten wel eens, hoeveel tijd en energie het kost om alle voetballers, voetbalsters en ouders/verzorgers over alles goed te informeren en nog diverse andere zaken te regelen. En ook tijdens de trainingen dikwijls ondersteuning te kunnen geven aan de trainers.

Ook al onze vrijwillige jeugdtrainers, die tijd en energie steken om onze jeugdspelers lekker te kunnen laten trainen en voetballen. Ze proberen al hun kennis op hun eigen manier over te brengen, zodat onze jeugdleden kunnen leren onder plezierige omstandigheden.

Maar ook op ander vlak zijn er diverse mensen die enorm veel tijd en energie in onze verenging steken, ieder op zijn eigen manier en kwaliteiten.

Iedereen wil ik hierbij enorm bedanken voor hun enthousiasme, tijd en energie die ze hebben getoond de afgelopen tijd en de tijd die nog komen gaat. Zonder jullie hadden we dit allemaal niet kunnen doen voor onze jeugdleden. Hopelijk ben ik niemand vergeten en anders bij deze, alsnog enorm bedankt en weet dat we jullie tijd en inzet enorm waarderen.