• Gisteren de laatste wedstrijd van het seizoen 2021 - 2022.
  Er werd gespeeld tegen VIOS Vaassen, de wedstrijd stond in het teken van het afscheid van 5 spelers en de leider.
  In de 60e minuut werden onder luid applaus en het afsteken van fakkels Thijs Menges, Kristian van Olst en Levi Boshuizen gewisseld.
  Elmer Oosten betrad het veld voor zijn laatste minuten in dienst van het eerste elftal.
  Na de wedstrijd werd er afscheid van hen alle vier genomen, daarnaast werd er ook afscheid genomen van Melle van der Salm .
  Thijs kwam in 2012 terug van VVOG naar ons als keeper van het eerste elftal en heeft nu besloten om te stoppen.
  Kristian van Olst heeft vanaf de jeugd bij VV Hulshorst gespeeld en speelde op zijn 15e voor het eerst in de selectie, Kris gaat ook stoppen i.v.m. gezin en werk.
  Elmer is in 2003 gedebuteerd in het eerste, sommige van zijn huidige teamgenoten werden in dat jaar geboren, wat een staat van dienst! Elmer zal aansluiten bij het tweede elftal.
  Melle was sinds 2012 onderdeel van de selectie, helaas heeft hij door een vervelende blessure de laatste jaren niet meer kunnen spelen maar was hij nog wel steeds betrokken als leider van het team.
  Levi gaat ook aansluiten bij het tweede elftal i.v.m. een opleiding die hij gaat volgen. Brandon Akolade heeft aangegeven volgend seizoen niet voor het eerste elftal uit te komen i.v.m. een tijdelijk vertrek naar CuraƧao.
  We danken allen nogmaals voor hun bijdrage aan het team en onze club! We hopen jullie nog vaak tegen te komen op ons sportpark.