• Met een doelpunt in de 89 min. voorkwam invaller Dinand Hofman een blamage voor v.v. Hulshorst. Met dit doelpunt zette hij de 4-3 eindstand op het scorebord tegen hekkensluiter ZVVโ€™56 uit Apeldoorn.
    Deze ploeg uit Apeldoorn stond en staat met 1 punt troosteloos onderaan in de 4e klasse. Iedereen ging er eens goed voor zitten want Hulshorst zou deze middag wel een mooie en makkelijke overwinning gaan boeken. Dit liep even iets anders ondanks de winst voor Hulshorst. Al vroeg in de wedstrijd kwam Hulshorst op voorsprong, dit door een mooie tegendraads ingekopte bal van Mel Mijdema op aangeven van Martijn Pater. Echter amper een minuut later lag de gelijkmaker al weer achter Remon Vlieger in het net. Het spel in de 1e helft verliep verder voor het grootste deel op de helft van ZVVโ€™56. Het duurde tot de 42e min. voordat รฉรฉn van de vele kansen nu wel werd benut. Het was weer spits Mel Mijdema die de bal via een mooie lob achter de doelman van ZVVโ€™56 deponeerde.
    Na rust zou Hulshorst deze voorsprong wel makkelijk gaan uitbouwen werd algemeen gedacht, helemaal nadat ZVVโ€™56 vlak na rust met 10 man kwam te staan. In de 53e min. kreeg een speler uit Apeldoorn terecht zijn 2e gele kaart van de goed fluitende scheidsrechter Vinke en kon dus de kleedkamer opzoeken. Hulshorst vergat hierna om het spel rustig naar zich toe te trekken en de bal rond te spelen om zo de tegenstander โ€œkapot โ€œ te spelen. Na deze rode kaart zat er geen enkele lijn meer in bij Hulshorst, er werd maar wat gedaan en er zat totaal geen organisatie meer in de ploeg. Het resultaat was dat Hulshorst in de 77e min.de gelijkmaker [2-2] om de oren kreeg. Maar zoals in de 1e helft ZVVโ€™56 binnen een minuut na het doelpunt van Hulshorst scoorde was het nu Hulshorst dat binnen de minuut weer op voorsprong kwam en weer was het Mel Mijdema die scoorde en weer met het hoofd. Wie dacht dat Hulshorst het nu wel rustig zou uit spelen kwam bedrogen uit want weer was het ZVVโ€™56 wat op gelijke hoogte kwam in de 87e min. Een blamage voor Hulshorst was in de maak. Maar het eerder beschreven doelpunt van Dinand Hofman in de 89e min. voorkwam deze blamage. Met 3 punten in de tas maar ook met lichtelijke schaamte en veel opluchting stapte Hulshorst van het veld na 7 lange blessure minuten waar Hulshorst met de rug tegen de muur werd geduwd tegen de 10 mannen uit Apeldoorn.
    Hopelijk trekken de mannen uit Hulshorst lering uit deze wedstrijd en gaan ze volgende week met een andere instelling de tegenstander te lijf. Dat zal dan moeten gebeuren in Hattemmerbroek waar ze tegen de plaatselijke Noord Veluwe Boys moeten aantreden aanvang 14.30 uur