Donderdag 11 oktober is Senn Visser geboren, zoon en broertje van Gerjan, Lysan en Levi Visser.
Van harte gefeliciteerd en veel geluk samen!

Afgelopen zaterdag moesten we de thuiswedstrijd spelen tegen VV Stroe 3. Na een redelijke goede bekercompetitie en de eerste competitiewinst tijdens de 1ste wedstrijd, werd er helaas 2x onnodig verloren.

Hulshorst heeft in de thuiswedstrijd koploper Oene geen pijn kunnen doen en stonden na afloop met lege handen.

Komend weekend worden de lijsten weer uitgedeeld aan onze jeugdleden, maar uiteraard mogen senioren ook verkopen!
De lijsten moeten uiterlijk 27 oktober worden ingeleverd, de rookworsten kunnen vrijdag 2 november worden opgehaald.

Laten we er met zijn allen een succes van maken!

Download hier de lijst

Vrijdag 26 oktober is onze jaarlijkse spooktocht! Durf jij het aan om mee te doen??

Een markante man binnen onze vereniging is heengegaan.

Jan Zoet, lid van verdienste van onze club, overleed op 1 oktober in de leeftijd van 73 jaar.

Hulshorst vrouwen heeft nieuwe tenues en tassen dankzij vier sponsoren. De tenues zijn gesponsord door Kim's Boutique uit Elburg en SnackyWok uit Hulshorst.
De tassen zijn gesponsord door Van Olst Metselwerken en Eckhardt Klus- en Timmerbedrijf.
Allen hartelijk dank namens VV Hulshorst en alle dames!

Ook JO10-1 is in het nieuw gestoken!
Zij mochten nieuwe tenues en trainingspakken ontvangen dankzij sponsoring van Olja Houtbouw, Heatdesign en Veluwzon zonwering.
Sponsoren bedankt! Fijn dat jullie bijdragen aan de uitstraling van onze vereniging!

JO11-1 heeft nieuwe tassen dankzij H. Westerink bestratingen.
Henry, namens het team en de vereniging bedankt voor jouw bijdrage.

Zaterdag jl. is de vijfde editie van de presentatiegids uitgereikt.

Onze voorzitter, Herman Klaassen, mocht deze overhandigen aan Jacob Vos, erelid van onze club.

Misschien heb je het al gelezen in onze nieuwsbrief?
De keuken en bardiensten worden momenteel gedraaid met een kleine groep vrijwilligers, zij zijn hierdoor vaak aan de beurt.

Na 7 jaar hoofdsponsor te zijn geweest van het International Tournament U14 van VV Hulshorst heeft Van Pijkeren BV Straatwerk en Sierbestrating vorig jaar aangegeven te stoppen. We zijn Everhard en Annet van Pijkeren zeer veel dank verschuldigd voor hun bijdrage aan dit mooie toernooi al die jaren.

Op zaterdag ( om de 2 weken) traint er een groep kinderen die we willen voorbereiden op de wedstrijden die ze in de toekomst gaan spelen.

Hierbij staat plezier voorop! Wil uw zoon of dochter ook graag op voetbal, dan is hij of zij van harte welkom!

Voor het seizoen 2018/2019 start de training op zaterdag 1 september om 09.00 uur. Eerstvolgende training dan op 15 september enz.enz.

V.V.Hulshorst heeft nieuwe fanartikelen om de club te supporten.

Bent u geinteresseerd in een van deze fanartikelen dan kunt u contact opnemen met

Corinne van der Stap Tel: 06-31996038 of facebook Merchandising vv hulshorst.

Voor de vijfde editie van het International Tournament U14 Hulshorst is de organisatie erin geslaagd om aansprekende namen naar Hulshorst te halen.