Zaterdag 8 december vierden twee teams hun kampioenschap!
Hulshorst JO11-2 won thuis met 13-1 van Zeewolde JO11-6. Hulshorst JO17-1 mocht uit tegen Hierden JO17-2 en won verdiend met 6-2.

Door een doelpunt ver in blessure tijd sleept Hulshorst toch nog een puntje uit de wedstrijd tegen hekkensluiter CSV’28 uit Zwolle.

Trainer Martijn Kuis verlaat Hulshorst aan het eind van het seizoen. De Nijkerker (44) is dan drie seizoenen werkzaam geweest bij de derdeklasser.

Zaterdag 5 januari organiseert VV Hulshorst in samenwerking met Loopgroep2000 uit Nunspeet een nieuwjaarsloop.

Start is om 11.00 uur op Sportpark De Eendracht, inschrijven is mogelijk vanaf 9.00 uur.

Vrijdag 16 november vertelde zeezeiler Henk de Velde tijdens een gezellige avond georganiseerd voor alle trouwe sponsoren over hoe hij zijn jongensdroom waar maakte!
"Iedereen vaart zijn eigen scheepje!"

Je zoekt dé locatie voor de eindejaarsborrel of een plek om het jaar met frisse energie te starten. Apollo Hotel De Beyaerd zorgt ervoor dat jouw evenement in de wintermaanden compleet wordt verzorgd.
Klik hier voor de flyer

Onlangs deden we een oproep voor nieuwe vrijwilligers voor de kantine. Na een belronde hebben zich maar liefst 9 nieuwe mensen aangemeld!
Fijn dat deze mensen zich spontaan inzetten, we zijn hier erg blij mee!

Op zaterdag ( om de 2 weken) traint er een groep kinderen die we willen voorbereiden op de wedstrijden die ze in de toekomst gaan spelen.

Hierbij staat plezier voorop! Wil uw zoon of dochter ook graag op voetbal, dan is hij of zij van harte welkom!

Voor het seizoen 2018/2019 start de training op zaterdag 1 september om 09.00 uur. Eerstvolgende training dan op 15 september enz.enz.

V.V.Hulshorst heeft nieuwe fanartikelen om de club te supporten.

Bent u geinteresseerd in een van deze fanartikelen dan kunt u contact opnemen met

Corinne van der Stap Tel: 06-31996038 of facebook Merchandising vv hulshorst.

Voor de vijfde editie van het International Tournament U14 Hulshorst is de organisatie erin geslaagd om aansprekende namen naar Hulshorst te halen.