Er zijn nog prijzen af te halen!

Is op jouw lot een prijs gevallen neem dan contact op met Geurt de Zwaan, 06-36199511 of Willem Vis, 06-43358552.

Zaterdag 22 juni, al weer het 18e Menges 7 tegen 7 toernooi, voorheen Gewetra/Dennis van de Weerd toernooi.

De voorlopige indelingen voor het komende seizoen zijn bekend, klik hier voor het overzicht.
Er is ook nog een JO 7-1 ingeschreven maar voor dit team wachten we nog op wat aanmeldingen.

SnackyWok is voor de komende drie jaar de nieuwe hoofdsponsor van onze jeugd!
Donderdagavond hebben Lenny Yu en Herman Klaassen het contract ondertekend.
SnackyWok, hartelijk dank voor dit mooie gebaar!

Wij zijn erg blij dat ook Johan Huisman van JHM Groep zijn vertrouwen in onze vereniging uitspreekt door het contract als hoofdsponsor te verlengen.

Johan, hartelijk dank daarvoor!

Wij zijn blij dat we het contract met Veluwe Events als hoofdsponsor weer hebben mogen verlengen.
Wij stellen het in ons gestelde vertrouwen bijzonder op prijs!

JO11-1 heeft dinsdagavond 14 mei geoefend tegen PEC Zwolle JO10-1. Wat een mooie belevenis voor hen!

Onlangs mochten zij nieuwe tenues ontvangen van Bosrijck Makelaars & Taxateurs uit Uddel en Zeevat Hypotheken & Verzekeringen uit Apeldoorn.
Peter Vis Van Vis Installatie uit Hulshorst schonk het team nieuwe trainingspakken.

De nieuwe hoofdtrainer, Harold Sneller, heeft zaterdagavond zijn contract getekend. Daarnaast zijn de contracten met Gerrit Zoet, trainer van het 2e elftal, Peter Schijvers, keeperstrainer en Wim van Hilst, verzorger, verlengd.
We heten Harold van harte welkom bij onze vereniging en wensen hem veel succes voor het volgende seizoen.

Zaterdag 18 mei speelde ons eerste elftal haar laatste thuiswedstrijd van dit seizoen, wat ook de laatste thuiswedstrijd betekende voor trainer Martijn Kuis.
Nadat de wedstrijd was afgelopen werd Martijn in het bijzijn van de groep toegesproken en bedankt door voorzitter Herman Klaassen.

** Vraag het Geurt en hij regelt het! **

Maar dit keer dus niet....Nu werd het voor hem geregeld!

Onze hoofdsponsor zoekt nog personeel!

Misschien ben jij ook op zoek of ken je iemand?

Op zaterdag ( om de 2 weken) traint er een groep kinderen die we willen voorbereiden op de wedstrijden die ze in de toekomst gaan spelen.

Hierbij staat plezier voorop! Wil uw zoon of dochter ook graag op voetbal, dan is hij of zij van harte welkom!

Voor het seizoen 2018/2019 start de training op zaterdag 1 september om 09.00 uur. Eerstvolgende training dan op 15 september enz.enz.

V.V.Hulshorst heeft nieuwe fanartikelen om de club te supporten.

Bent u geinteresseerd in een van deze fanartikelen dan kunt u contact opnemen met

Corinne van der Stap Tel: 06-31996038 of facebook Merchandising vv hulshorst.

Voor de vijfde editie van het International Tournament U14 Hulshorst is de organisatie erin geslaagd om aansprekende namen naar Hulshorst te halen.