Bij de trouwe supporters van het eerste elftal is het waarschijnlijk al wel opgevallen!
Onze vaste reporter langs de lijn is al een tijdje afwezig i.v.m. gezondheidsproblemen en hij is weer opgenomen in het ziekenhuis.
Wie stuurt hem een blijk van meeleven?

VV Hulshorst heeft tegen SV Zalk, in een zeer matige wedstrijd, op een zonovergoten sportpark “De Eendracht” in de laatste 10 minuten de winst naar zich toe getrokken.

Wij gaan onze kantine verbouwen!
Omdat wij uw en jouw toestemming daarvoor nodig hebben is er een Buitengewone Algemene Ledenvergadering gepland op maandag 18 maart aanstaande om 20 uur.

Op vrijdag 22 februari a.s. organiseren wij weer een dart toernooi voor de jeugd.

Wij zijn erg blij met de grote groep vrijwilligers die wij hebben! Zoals al jaren een goede traditie is willen wij ook dit jaar iedereen weer bedanken door jullie uit te nodigen voor de vrijwilligersavond op vrijdag 1 maart aanstaande,
aanvang 19 uur.

Wat wij wel graag willen is dat je je even opgeeft en met hoeveel personen, zodat wij weten hoeveel mensen wij kunnen verwachten. Je kan een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of je opgeven bij iemand van het bestuur.

Harold Sneller uit Apeldoorn volgt komend seizoen Martijn Kuis op als hoofdtrainer.
De 45 jarige Sneller is sinds 2017 trainer van SV Terwolde en was daarvoor trainer van Nieuw Heeten.

Dries van Klompenburg is lid vanaf het eerste uur en eigenlijk al iets langer.
70 jaar lid!! Daar hoort een bijzonder aandenken bij.

Als afsluiting van een mooie dag was er ook de nieuwjaarsreceptie.
Nadat iedereen elkaar alle goeds had gewenst was het tijd voor de nieuwjaarsspeech van onze voorzitter Herman Klaassen en de huldiging van de jubilarissen.

Op zaterdag ( om de 2 weken) traint er een groep kinderen die we willen voorbereiden op de wedstrijden die ze in de toekomst gaan spelen.

Hierbij staat plezier voorop! Wil uw zoon of dochter ook graag op voetbal, dan is hij of zij van harte welkom!

Voor het seizoen 2018/2019 start de training op zaterdag 1 september om 09.00 uur. Eerstvolgende training dan op 15 september enz.enz.

V.V.Hulshorst heeft nieuwe fanartikelen om de club te supporten.

Bent u geinteresseerd in een van deze fanartikelen dan kunt u contact opnemen met

Corinne van der Stap Tel: 06-31996038 of facebook Merchandising vv hulshorst.

Voor de vijfde editie van het International Tournament U14 Hulshorst is de organisatie erin geslaagd om aansprekende namen naar Hulshorst te halen.